RÓLUNK

Célunk, hogy továbbra is kötetlen baráti társaságként egymásnak és a hozzánk újonnan belépőknek segítsünk, mind szakmai, mind egyéb területeken, illetve, hogy a megmaradt, igencsak hányatott sorsú 123-as típus hazai példányait az utókornak a lehető legjobb állapotban megőrizzük. Autos für die Ewigkeit! Emellett a már veterán korba igencsak belépett W114 és W115 típusokat is támogatjuk.

AUTÓINK

Autóink között megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már OT minősítéssel is rendelkeznek, többen pedig azon munkálkodnak, hogy autóikat felkészítsék a múzeális vizsgára.

CSATLAKOZZ

Kedveled a W123  a W114 vagy a W115 típusok valamelyikét? Netán van is ilyen autód? Vagy épp most készülsz vásárolni? Csatlakozz hozzánk! Nincs más dolgod, mint eljönni valamelyik eseményünkre, mindenkinek bemutatkoznod saját és autód nevében!

TALÁLKOZÓK

Évente több találkozót tartunk az ország különböző pontjain, amit mindig más szervez. Ezek mellett sok kisebb összejövetel is van: évadnyitó találkozó, OT-Expo, premier outlet, évzáró vacsora,  melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

ALAPÍTÓNK SZAVAI

Az alábbiakban Snieder Gábor "Gabó" mutatja be clubunkat a nagyközönségnek egy találkozó alkalmával. Követve a több mint tíz évre visszamenő hagyományokat, most is folyamatosan szervezünk találkozókat, családos programokat. Csatlakozz a csoporthoz Facebookon.