CLUBTAGOK

Táraságunk egy összetartó, barátságos és befogadó közösség. Az alábbi lista a teljesség igénye nélkül készült, tagjaink létszáma pedig folyamatosan növekszik. Csatlakozz Te is, nincs más dolgod mint eljönni következő találkozónkra, bemutatkoznod és élvezni a felhőtlen közös autózást!

IRATKOZZ FEL!

Szeretnél értesítést kapni a klubbos eseményekröl? Félsz, hogy lemaradsz találkozóinkról, vagy csak értesülni szeretnél a legújabb hírekkel kapcsolatban? Iratkozz fel! Nem fogunk spammelni, adatait harmadik félnek nem adjuk tovább.

*Az adataidat hírlevél küldésre fogjuk felhasználni, harmadik félnek nem adjuk tovább és biztonságosan kezeljük. Bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található leiratkozás linkre kattintva. 

AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.