• W123 Club Hungary

aandrasi - OT tulaj - Youngtimer autó

Tulajdonképpen vendég vagyok Nálatok a mercedesyoungtimers.hu -ból. A W123 Club deklaráltan nyitott felénk is, és a kínált programok olyan vonzóak, hogy nem tudok ellenállni ennek az ajánlatnak. A két klub között amúgy is gyakori az átjárás. A nagy lökést a kovácspataki találkozó adta, de ha már jelenkezem a találkozóra, egyúttal a klubba is belépek (az erdélyi túrára is el szerettem volna menni, de sajnos nem jött össze).

Az autóm (W201 2.0i, Sportline,  napfénytető, klíma, el. ablak) 3,5 éve került hozzám, az akkori horror magas áron. Sportos autót akartam (eredetileg roadstereket -MX5- nézegettem, de ez a hazai felhozatalból reális áron reménytelen). Sok nézelődés után vettem meg ezt az autót, elsősorban a vezetési élmény fogott meg. Azóta jó sokat költöttem rá, de az élmény még mindíg megvan.

Az autó szerepelt a 2010 májusi alsóörsi csillagtúrán, a fiam és a barátai vezették és 3. lett. Azóta sok mindent kijavítottak rajta, üzembiztosabb és jobb lett. Az autóm a W123-asok között fiatal, de attól tartok, hogy én (közöttetek is) idős vagyok. Éppen ezért nincsenek győzelmi ambícióim, csak jó társaságban szeretnék jót autózni, és köszönöm, hogy erre lehetőséget adtok.

üdvözlettel:

András


35 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.