• W123 Club Hungary

Atswarlord - Régiúj

Helló!

2009 Augusztus végén lettem boldog tulajdonosa egy 1400 kilós hölgynek. 79-es évjárat, és 60 Disznó röfög a motortérben, és 200 ló türelme van benne:) Még kb a vételár háromszorosát kell ráköltenem, hogy kultúráltnak számítson, de én így is szeretem! A színe állítólag mimosengelb, mindenkinek mosolyra húzza a száját, aki ránéz.

2010 november, kb másfél éve vettem a műszert. Kapott egy pár w126-os rugót hátra( köszi Pityesz!), futómű felújítva, karosszéria kilakatolva, mind a négy sárvédő elem kompletten cserélve. Levettem a tanksapka ajtót, hogy  az alapján kevertessek rá szint. A boltban a srác egy szó nélkül felvette az adataimat, mielőtt kimentem, csak ennyit kérdezett: " tényleg ilyen színű a kocsi?"--- no comment:D Az alsó díszléc szett beszerzéséről szerintem  filmet lehetne készíteni,ezért el sem mesélem, nehogy valaki ellopoja az ötletet:)

Szép napot, és olcsó gázolajat mindenkinek!!

Attila

32 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.