• W123 Club Hungary

Becker Europa bemenet kötési rajza - SGabo

Frissítve: 2019. jan 29.

Így lehet régi rádiónkra új cuccokat kötni. A hátlapon van egy 7+1 csatlakozós dugalj, amit az alábbi ábra szerint kötve ráköthetjük telefonunkat, mp3 lejátszónkat, stb. rádiónkra. A rajz egy Becker Europa csatlakozókiosztását mutatja, de a kortársai szinte kivétel nélkül ugyanígy voltak kötve. Dugalj rendelhető például innen: innen


A másik végén fontos, hogy olyan (pl. 3,5 jack) aljzatot használjunk, ami bedugáskor megszakít egy kört, mert különben nincs rádiónk.

A működési elv tehát az, hogy jön a rádió két jele (1,4), bemegy a dugaljba, ott a gyári sapka rövidre zárja őket az erősítő bemeneti lábaival (3,5). Ha ki van húzva a sapka, akkor az erősítő bemenete szabad, nem történik semmi.

Ezért kell tehát a rádióból jövő jelet is levinni a jack aljzathoz, amihez már hozzáköthetjük a készülékünket egy jack-jack kábellel, vagy egy akármilyen, egyik végén 3,5-es jack kábellel.

Jó szórakozást. :)

33 megtekintés0 hozzászólás
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.