• W123 Club Hungary

Kicsmocs

BEMUTATKOZUNK

-Hol van?...Hova raktam?...Drágám! Hol a kulcs?

-Nézted már a bal zsebedben? -ŐŐŐ...hoppá...megvan...milyen igazad van. Azt nem tudod, a csillag hol van? -Nézted már mi van a jobb kezedben? És akkor irány a parkoló. Kulcs és csillag kézben...Doxát meglát...elégedett félmosoly...már nem Doxa részéről...ő csak áll...ahol hagytam...kedves tőle. Install csillag! Ajtó kinyit. 95 kilónyi pesti kicsmocs [padlótol a csillagos(!) égig 185 cm] elhelyez az epedán. Ajtó...*THUMPPP*...becsuk. Kulcs behelyez műszerfalba [milyen jó, hogy nem ütögeti a térdet mint sok más autóban]. Ahogy a kulcs elfordul, sárga mécses jelzi a hálaadást: "Köszönjük, hogy mogyoróloajjal megmozgattad a világot!". Míg zajlik a Rudolf Diesel emlékperc, övet becsatol...MONDOM BECSATOL...hmmm...ki kéne menni Ürömre, szerezni egy új csattot. Lágy kulcsfordítással Doxát felébreszt: - hebe-hebe-RUFF-thaka-thaka-thaka-thaka (mondá 5 henger) Egyes mondja klatty, rögzítőfék mondja plakk...és HALADÁS.

De jó érzés! 


0 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.