• W123 Club Hungary

KisVadász

Üdv mindenkinek!

Egyszer, valamikor réges-régen talán 1997-ben édesapám vett egy bordó gyönyörűséget. Amikor hazahozta rögtön a tetőablakot vettem észre, és azt gondoltam milyen vagány autónk van. Aztán szegénnyel nem úgy lett bánva, ahogy megérdemelte volna, mert világ életében csak kihasználták a hegesztett 115 literes tankjával együtt. Sokáig álmodoztunk a felújításáról és arról is, hogy Chip Foose egyszer eljön hozzánk is és ellopja a mi autónkat is, de sajnos nem jött. 

Aztán a bátyám 2 éve, az én unszolásomnak is köszönhetően úgy döntött, hogy elkezd keresgélni egy Drágaság után. Meg is találtuk, és én vezettem először a Tesco parkolóban. Hát mit ne mondjak, amikor beleültem, úgy éreztem mintha egy lágyan ringatózó jachtban ülnék, szerelem volt ez is első látásra.

Igaz, hogy nem az enyém, de én is teljes odaadással gondoskodok róla, ha fáj valamije meggyógyítjuk, ha komoly a baj dokihoz visszük. Egyszer kétszer megtréfált már, de egyébként úgy bánik ős is velünk, mint ahogy mi vele. De ezt szerintem nektek nem kell magyaráznom.

Szóval imádom, és nem is olyan távoli tervem az, hogy veszek mellé egy testvért, hogy ne érezze ennyire egyedül magát szegény, bár mi itt vagyunk neki.

Örülök, hogy nálunk is kialakult egy ilyen közösség, ahol megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, élményeinket és a találkozókon együtt vonulhatunk a Drágaságainkkal (igaz sajnos eddig ebben még nem vettem részt, de lesz ez még így se...).


Hát most így ennyi, de biztos csiszolgatok még rajta, ahogy telik az idő...


12 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.