• W123 Club Hungary

PannoniaDuna - Ghostbusters

Üdvözletem!

Veterános pályafutásomat egy oldalkocsis Pannónia T5-el kezdtem, ezután bővült a géppark egy szóló P10-es Pannóniával, melyek még mai napig megvannak. De mivel ez egy autós klub, a motorokról elég is ennyi.

Mivel még nem rendelkeztem saját 4 kerekű gépjárművel, ezért hát nekiláttam keresni egy elfogadható állapotú autót nem túl drágán, és nagy csomagtérrel. Fontos szemponton volt még, hogy a javítások többségét házilag is el lehessen végezni.

Több hónapon át tartó hirdetés-böngészés után kezdett körvonalazódni, hogy milyen autót is szeretnék. Látván a 200e ft körül megvásárolható lelakott ford, opel kőműves kombikat, valahogy nem éreztem késztetést arra, hogy további komolyabb összegeket költsek rájuk.

Ezek után már biztos voltam benne, hogy a W123 sorozat kombija lesz a tuti befutó nálam, és így is történt, 2014 márciusában tulajdonosa lettem egy W123 300TD-nek (1979).

Ahogy az átíratás lezajlott, rögtön neki is láttam a rendbehozatalának. Mivel Mercedes-es pályafutásom elején járok, röviden és tömören ennyi lenne a bemutatkozás.

Üdv.: Szerafi Máté (PannoniaDuna)

A mellékelt képen látható, a kezdeti állapot. Mostanra már gyári acél felnik kerültek alá. A 3 küllős alufelnik, amivel adták a kocsit, annyira rombolták a közízlést, hogy jobbnak láttam megszüntetni.


10 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.