• W123 Club Hungary

Süfike - Szeretni VALAKIT valamiért.

Sziasztok!

NEM! Nem olvastátok félre a címet....VALAKIT......igen VALAKIT, hisz neki mint a többi w123 társának NEKI is lelke van!Neki is mint az embereknek,csak Ő mindíg szerethető marad és nem okoz csalódást az apróbb hibái ellenére sem  is mint megannyi embertársunk....na de kicsit rólam is...

Jelenleg(mialatt ezt a cikket írtam) 36 éves Budapesti emberke vagyok.Halál egyszerű mint a fakocka.Normál családi leosztással rendelkezem Feleség(Timi),2 Gyerkőc (Beni és Luca) és egy Puszi névre hallgató törpesnaci.A Merci szeretet mellet modellezem(repülő,hajó és motorozom is.Zenész barátom unszolásársa(nem nagyon kellett unszolni) belekezdtem a gitározásba is.budapesten lakom a legbelebb belváros szerű valamiben.Angyalföld szélén Újlipótvárosban....és igy el is érkeztünk ahhoz a tényhez,h miért "készen" kellett autót vásárolnom és miért nem tudtam saját magam restaurálni egy gyöngyszemet.Valljuk be....itt a kutyahugyos szűk utcákban elég kevés eséllyel lett volna kész akármikor is egy autó. Az,hogy műhely nincs és parkolóba nem szerelek(csak az apróbb hibákat) csak egy dolog. De,hogy szanaszét lopják a munkám és a belefektetett pénz...na az a másik fő ok.Szóval hosszas keresgélés és álmatlan éjszaka után találtam rá Fórumtársunk GYÖNGYSZEMÉRE.....A PIROS W123 2,4 DIESEL motorral ellátott mondhatom életem második szerelmére(asszonnyka után szabadon:-DDD).

Minden tiszteletem és elismerésem Turi úré és az ő kis csapatáé + a fórumon lévő segítőkész embereké.Minden féle botox,szilikon és ráncfellvarrás nélkül fiatallá varázsoltak egy koros hölgyet.Amely a szemnek gyönyört a fülnek zenét és a léleknek megnyugvást ad.Hát Ő az én "kis" autóm.Turi úr alias Miskabá által ujjá varázsolt w123-as.Hozzám került lés én továbbra is olyan odafigyelve fogok törődni vele mint első gazdája Miskabá.Nincs megállás az OT-s rendszám beszerzéséig.Ezért szívesen fogadok minden segítséget tőletek itt a fórumon és akár face to face.Hiszen mobil vagyok....mert van egy JÓ    A U T Ó M. Igy Budapesten bármikor bárhová,Budapestről-el egyeztetett időpontokban szívesen megyek,ha szerelgetni való van az autón és éppen segítség kellene mert elakadtam a német technika csodálatos világában.

ha fórumon nem is fogok mindennap "lógni" abban bízom,h a talalkozókra Miskabá kíséretével serényen ellátogatok.

Remélem szívesen fogadtok be ebbe a márkát és tipust szerető és tisztelő összerázódott kis csapatba,a kicsikémmel együtt!

Hát hirtelen ennyi.

Üdv.

Fésű György  alias Süfike.


23 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.