• W123 Club Hungary

samu89

Üdv mindenkinek!

A nevem Tóth Sámuel 22 éves vagyok, és három éve került hozzám első autóm egy 1982-ben gyártott 200D W 123-as Merci.  Mondhatnám azt is, szerelem volt első látásra. És ez a szerelem mindmáig tart. Az autót otthon felújítottuk, de nem restauráltuk. Remélhetőleg erre is sor kerül majd. Nagyon nagy büszkeséggel tölt el, amikor elismeréssel bámulnak utánunk az úton, amikor pedig megállunk, nagy érdeklődéssel kérdezgetnek az emberek az autóról. De biztos vagyok benne, hogy  tudjátok miről beszélek. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, ahol csatlakozhatok sok büszke W 123 tulajdonos közé.

Továbbfolytatva, ez a kép a sógoromék esküvőjén készült. Éppen ezen a nyáron lett lefényezve az autóm édesapám által. Vannak hiányosságok, amiket lassacskán pótolni szeretnék, pl. hiányzik az alsó díszlécsor, ami egy kicsit zavaró tud lenni, de ameddig nem találok valami szépet rá így marad.

A kocsi belseje elég jó állapotban van, de azért itt is lenne mit tevékenykedni. A baloldali ülés ki volt ülve, el volt szakadva, amit kicseréltem, de sehol nem találtam mogyorószínű ülést, ezért a vezető ülés alsó részét egy vajszínűre tudtam csak kicserélni.

Ez a kép és a következő már a saját esküvőm napján készült képek a kocsiról. A fotós sűrű bocsánatkérések közt mondta, hogy sajnos csak a fenti egyetlen képet készítette, ami nagyon kár, mert két napig csinosítottam, políroztam,  és nagyon szép lett, erre meg....., de sebaj ígért egy portfóliot vígasztalásképpen.


18 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.