• W123 Club Hungary

Sydor

Sziasztok!

  régesrég kb amikor 5-6 éves lehettem és panellakó, egyik nyáron megláttam a szomszédunkhoz érkező W123-at. nagyon megtetszett az autó és a barátaimmal fél délelőtt lent a parkolóban körbeállva nézegettük. Majd később 1985 környékén amikor a kezembe akadt egy német autós újság ott volt benne megint egy w123-as modell, egyből kivágtam és felraktam a falra az ágyam fölé, és mindig arról álmodoztam amikor ránéztem, hogy szeretnék egy ilyet vezetni, beleülni, lemosni, integetni belőle stb. 

Ez az érzés mindig teljesen megmaradt amikor ilyen modellt láttam egészen 2004-ig amikor a vonzás törvényének köszönhetően bevonzottam Kilincset, egy 1983-as 230E modelt.

Már-már majdnem bontószökevény lett belőle, mivel gazdája bontásra ítélte , mert nem indult be, elmentünk megnézni, egy barátommal , igazábol ő akarta megvenni bontásra, el is hoztuk, de mindkettőnket furdalt  a kíváncsiság, hogy miért nem indulhat be. kis bütykölés után sikerült életet lehelni bele, és mondtam a barátomnak: megveszem!!! 

 Nagyon haldokló félben volt  az autó, ennek ellenére a karosszériája korát meghazuttoló állapotban volt és van is mai napig. az évek során kapott egy szép és igen jó állapotu motort jelenleg a 148.000km-t tette meg (kamasz) , megszépült a belső is a külső is, volt egy teljes lebontás-nagygenerál-festéssel. 

extrái: tolótető, fűthető két első űlés, magasságállítós anyósűlés, tempomat, fordulatszámmérő, 5sebességes váltó, elektromos tükör, kézzel nyitható ajtó, lábbal taposható kézifék,kavicsütötte szélvédő felül zöld csíkokkal stb.

Rólam pedig annyit hogy bútortervezéssel foglalkozom, és szeretek élni, nagy píínz nagy íílet:D14 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.