• W123 Club Hungary

WDB Pityesz

Sziasztok, Földvárszki István vagyok! 1989-ben vette családom az első Mercinket, ami egy 123 200D mimosengelb volt. A másodikat 1999-ben, ami pedig egy 124 200D, vagyis a "piros merci". 2005-ben sajnos leadtuk a rendszámot és szétbontottuk a "sárgamercit", Apukám és Én (akkor tanulgattam, hogy hogyan vegyem le a féknyerget és a gömbfejet hogyan szedjem le). Ez érdekes volt és akkor nem tudtam, hogy mit vesztek. Mikor meglett a jogsim, elkezdtem agyalni hogy milyen autó is kell nekem. Régi fényképeket nézegetve és emlékeim felidézve a 123-ra esett a választás. Sokat keresgéltem a neten, de egyet sem néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy nem olyan amilyet szeretnék. Olyat kerestem ami közepes állapotú és nem kell darabokba szedni.

Találtam egy ilyesmit. Ekkor lett 2 éves a jogsim (2009 szeptemberében) így megkaptam első autóm, ami egy W123 240D és 1982-es évjártú. Azóta van bennem egy érzés egy fanatikus gondolat: "Ezt el nem adom soha" .

Üdv Pityesz


15 megtekintés
AUTÓINK

Társaságunkban megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

GDPR

GDPR-unk létrehozásakor az egyszerűségre törekedtünk. Ha megjelensz bármilyen club-os rendezvéneny azzal automatikusan elfogadod, hogy bármikor készülhet rólad fotó, videó vagy bármi amit közzé is tehetünk. 

  • Grey Facebook Icon

© 2019 Mercedes Benz W123 Club Hungary. A régi weboldal ide kattintva érhető el.